Nu jävlar är det nog!!!

Jag har precis ätit alldeles för mkt... har nu gått in på pringleschipsen som jag inte ens tycker om. I dag satt jag och funderade på att jag verkligen måste ta tag i saken. Det här låter helt sjukt.. Men jag vill fan inte bli fet! 10 kg ska jag gå ner! MINST! Fan... är ju förlovad nu så jag ska ju gifta mig.. och med min fart så tar det ju typ 10 år innan jag har gått ner det jag ska! och jag vill helt ärligt vara smal när jag gifter mig. Hoppas att Kristoffer inte läser min blogg... då lär han ju bli rädd stackarn :P haha
Nej, på måndag... då jävlar ska jag sätta fart! Eventuellt ska jag börja lite smått i helgen... BLir det fint väder så ska jag nog fråga Kristoffer om han vill gå ut å gå i skogen.

Nu ska jag fan ta mig i kragen å slänga dom skitäckliga chipsen!  jag ska käka plomman i stället... mums :)


Tänk att lilla jag kan ha sån tur!

Det är bara 17 grader inne här.... Jag tycker bättre om när det är typ 25 !!! Men det är inte så noga! Eldar nu! Så förhoppningsvis blir det varmt snart! Oc bara det blir varmt ska jag städa lite! Och i kväll ska jag bada Alfons.... Jag sa det till honom nyss och jag tror att han förstod vad jag sa för han kollade surt på mig sen la han sig i fåtöljen... Sen dess har han inte ens tittat på mig!! Stackarn!!

 I morgon ska jag äntligen träffa Elin och Mia! Om planerna går som vi tänkt! Har inte träffat ELin på ett och ett halvt år.... Nästan pinsamt med tanke på att hon är en av mina bästa kompisar och hon bor i Leksand... Inte alls långt bort. Men vi har båda haft så mkt den senaste tiden så det har inte blivit av! Vi vet ju vart vi har varandra i alla fall!! som tur är!! :) Men jag saknar henne!!! Innan ska jag hem till mamma för hon fyller år! Och så kanske jag skulle ha  vart i Blge en sväng... Fast det kan jag ju visserligen ta på torsdagen!

Den här veckan kommer nog gå långsamt känns det som! I helgen tänkte jag tvinga älsklingen min att umgås med mej... Söndagen kommer bli en ganska speciell dag!! 22/2- 2009 hihi... Kan inte fatta... känns riktigt riktigt bra!! Går runt med ett fånigt leende på läpparna haha ( nopps till er som tror att jag är gravid.... det är jag inte.. Tack och lov... haha) 

Nej, nu ska jag städa så jag hinner ut med busen innan det blir mörkt.... Ska försöka ta en lång tur med honom... Kan ju behövas efter min lilla felräkning med maten... Nu är det sträng diet och mycket motion som gäller!

Kristoffer.... Jag älskar dig. Min kärlek till dej kan inte beskrivas med ord!! Det känns att du är rätt!! Du & Jag!!

Lycka

I morgon kommer Kristoffer hit.... Längtar! Jag tröttnar aldrig på honom... I natt när jag inte kunde sova låg jag nära honom och lyssnade på hans andetag!  Allt känns så bra. Han gör mig lyckligare än jag trodde va möjligt! Han gör allt så lätt... Jag älskar honom och jag vet att han älskar mig! Jag hoppas att han alltid kommer göra det!

Det är så här livet ska vara!!

ensam på en fredag... shit vad ovanligt!

Bitter I know... Men va fan.... Det är fredag och jag kommer att tillbringa den ENSAM! E N S A M ! ! ! ! ! Då får man vara bitter!

Ähh orka skriva!!


Ljus i mörkret

Sitter här och fryser i Kristoffers alldeles för stora tofflor i mörkret... känner mig lite mörkrädd och ensam. Men ändå så är jag lyckligare än på länge =)

Jag och Mia har spelat ut Baldurs gate 2. Det är både jätte roligt och ledsamt för det finns inga fler nu! Vi satt och disskuterade va vi ska hitta på att göra hädanefter haha.... baldurs å kaffe.. thats the shit liksom!! Sen kollade vi på Beck... GUnvald Larsson... Mer behövs inte sägas eller hur??? grrr... hihihihi vi pratade om ryktet som går att Mikael Persbrandt har stuga här i FLoda... smsade mamma och frågade om detta stämde, men självklart så krossade hon våra drömmar! Skröna kallade hon det.... Liknande rykten gick tydligen för några år sedan. VI förstod väl nästan att det inte är sant, men givetvis ska vi undersöka saken närmare!! Ingen rök utan eld... Eller hur?

Jag funderar på att städa lite. Försöka komma på ett passande ställe för stereon så att jag ÄNTLIGEN kan överösta dammsugarn med musik när jag städar. :) Just nu hör man inte mkt alls eftersom datorn suger och min cdspelare är en liten en som funkar ibland......

Känns som att jag bara har en massa roligt att skriva om just nu! Mitt liv känns bra. Kylskåpet är fullt... Har aldrig haft så mkt mat som nu.  kattsen mår bra även om jag är lite bitter över att Ziggy hellre myser med Kristoffer än mig.... Men det är ju kul för honom.... Jag slipper ju katthåren i ansiktet... eller ja... är ju svårt att komma undan dom!!!

Alfons är det så där med. Jag vet inte riktigt. I bland haltar han nåt enormt. Dags för ett vetrinärbesök snart tror jag. Om han inte blir bättre. SKulle ju även behöva kolla upp ögonen. Och kolla om dom kan klippa klorna....

Nej nu ska jag städa lite... Sen sova och vänta på att det ska bli i morgon så Kristoffer kommer hem å lagar köttfärssås åt mig :)

RSS 2.0